Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Aktuellt

Väg 66, Tandö–Bu

Trafikverkets beslut att fastställa en vägplan för ombyggnad av väg 66, delen Östra Tandö–Bu, överklagades till regeringen. Regeringen avslog överklagandena. Två fastighetsägare valde då att ansöka hos Högsta förvaltningsdomstolen om rättsprövning av regeringens beslut. Högsta förvaltningsdomstolen har nu förklarat att regeringens beslut ska stå fast. Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lediga jobb

Malung-Sälens kommun har flera lediga tjänster just nu. Vi söker bland annat förskollärare, lärare i idrott och hälsa, omsorgsstödjare, fritidspedagog och rektor till Lillmons rektorsområde.

Tipsa gärna vänner och bekanta!

Lediga tjänster

Servicekontor

Servicekontoret i Malung har öppet hus fredagen den 23 november, klockan 10.00-12.00 och 13.00-16.00

Tre olika myndigheter samverkar om Servicekontoret på Lisagatan 51-52 i Malung: Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Nyhetsflöde i sociala medier

Turism

Malung-Sälens kommun är Nordens största vinterturism-kommun. Under högsäsong befinner sig cirka 100.000 besökare samtidigt i Sälen.

Här finner du mer information ifall du letar efter ett boende eller matställen. Du får också tips på olika typer av aktiviteter och sevärdheter att besöka.

Turistbyrålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sälenfjällenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På gång

Fritidsgårdar

I Malung-Sälens kommun finns två fritidsgårdar. Dölgården som finns i Malung och Lima fritidsgård. Där kan du exempelvis spela biljard, pingis, tv-spel, låna datorer, umgås med vänner och en massa annat.

Läs mer om veckans program

Aktuella upphandlingar

Vid alla inköp, utom de allra minsta, måste Malung-Sälens kommun göra en offentlig upphandling.

För att förenkla anbudsarbetet både för anbudsgivaren och för den upphandlande myndigheten använder Malung-Sälens kommun upphandlingsverktyget och annonsdatabasen TendSign.

Våra aktuella upphandlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bygga och bo i kommunen

I Malung-Sälens kommun lever du närmare det som verkligen betyder något. Här finns frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Läs mer om vad vi kan erbjuda.

På vår hemsida hittar du information om bygglov, översiktsplaner, vatten och avlopp och annat som är av intresse för dig som bor i kommunen, vill flytta hit, vill bygga om eller bygga nytt.

Tips att göra på fritiden

Malung-Sälens kommun har ett mycket rikt föreningsliv som bedriver verksamhet inom allt från fotboll och golf till skidåkning och skytte.

De vandringsleder som finns i kommunen erbjuder något för alla åldrar. Här finns fjäll och myr samt en riktigt vacker troll-granskog

Det finns två välsorterade bibliotek i Malung och Sälen. Och i Malung finns Skinnarbadet.