Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

2013

Hans Lindstrand på Högdalen Produktion & Verktyg AB har blivit utsedd till Årets Företagare i Malung-Sälens kommun.

Motivering:

Företaget grundades 1986 och flyttades 1989 till Malung. 1997 anställdes Hans Lindstrand på Högdalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och med uppgift att förändra, förnya och utveckla tillverkningsresurserna. År 2001 övertog Hans ägandet i företaget. Utvecklings- och förändringsarbetet har fortsatt med planmässiga investeringar inom modern teknik. Företaget har idag 13 anställda.
Hans affärsidé  är tydlig - Ge kunden rätt produkt med hög kvalité /Hög leveranssäkerhet /Det skall vara lätt att kommunicera med oss /Kompetens och pålitlighet ger trygghet för kunden /Skapa goda kundrelationer som ger kontinuitet.
Hans har en självklar inställning när det gäller ungdomspraktik. Han tar regelbundet emot ungdomar i praktik- och lärlingsform på Högdalen. Han vet att detta ger eleverna en unik utbildning eftersom det synkroniseras med arbetslivets olika behov. Det är viktigt att ungdomar får höra företagsledare berätta om sina företag, vad de producerar och hur de tillverkar produkterna.

Sidan uppdaterad 2017-09-05 av