Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

Gratis Skipass till unga i kommunen

Gratis Skipass i Sälenfjällen till alla barn och ungdomar i Malung-Sälens kommun!

Norra Europas största alpina skidområde Sälenfjällen, erbjuder återigen gratis Skipass till barn och ungdomar till och med 15 år, och som är mantalsskrivna iMalung-Sälens kommun säsongen 2014/15. Förra säsongen tog sammanlagt 522 barn och ungdomar chansen att få ett gratis Skipass.

– Vi fick ett enormt fint gensvar föregående säsong, så självklart vill vi även denna säsong fortsätta att gynna de lokala barnen och ungdomarna för att bidra till en aktiv och hälsosam fritid, säger Charlotte Skott, Vd Destination Sälenfjällen.

Att få möjlighet att bidra på hemmaplan är en viktig del i vårt ansvar, säger Charlotte Skott. Även att kunna ge ungdomarna en inblick i vilka möjligheter den betydelsefulla besöksnäringen ger på hemmaplan, bland annat i form av de olika arbetstillfällen som finns.

Besöksnäringen står för många av förstagångsjobben hos ungdomar, kopplade till de gäster som besöker Sälenfjällen. Under september månad inför varje säsong rekryterar Sälenfjällen upp emot 2.300 anställda, där närmare 80 procent är under 26 år.

Mer om Destination Sälenfjällenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2014-10-03 av