Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

Nu lanserar vi #iMalungSalen

Vi vill visa upp en mångsidig bild av oss som lever och bor här eller besöker kommunen. Men vi vill också berätta för fler om hur vardagen kan se ut i Malung-Sälens kommun. Därför har vi skapat #iMalungSalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram.

Berättelsen om Malung-Sälens kommun

Mångfalden av människor skapar vår originella kommun. Alla upplever vi ­platsen på olika sätt, och det finns minst lika många historier att berätta om Malung-Sälens kommun som det finns medborgare och besökare.

Vi vill visa upp en mångsidig bild av oss som lever och bor här eller besöker kommunen. Därför har vi skapat #iMalungSalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram. Varje vecka tar en ny Malung-Sälenbo över kontot. Under de första två veckorna får du en inblick i en miljöinspektörs vardag då Sissela Collman och Andreas Ekberg på kommunens miljökontor delar med sig av sina bilder och berättelser.

- Det känns väldigt spännande att få vara först med att få dela med oss av bilder från vår vardag. Vi hoppas att både kollegor och andra kommuninvånare följer oss under de här två veckorna, säger Sissela och Andreas.

Du är dock en av alla människor som skapar Malung-Sälens kommun, och som bidrar till vår alldeles egna personlighet. Vi hoppas att du vill dela med dig av dina bilder, berättelser och upplevelser.

Bidra genom att tagga dina egna bilder #iMalungSalen på Instagram!

Sidan uppdaterad 2017-02-21 av