Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

Pris till årets UF-företag

Vinnarna i den lokala tävlingen av Årets UF-företag i Malung-Sälen/Vansbro blev Bring it UF. Företaget drivs av Linnéa Förste och Linnéa Johansson.

Tävlar inom fyra olika moment

Bring it UF tillverkar och säljer ett praktiskt fodral åt i huvudsak sminkborstar, men som även kan användas åt andra föremål så som pennor, målarpenslar och diverse mindre verktyg. Fodralet är gjort av sushimattor och resårband och är en bra lösning för förvaring åt penslar och borstar under förflyttning så att de inte ska skadas.

Tävlingen av Årets UF-företag i kommunen sker genom ett omfattande urval där UF-företaget blir bedömt inom fyra olika moment: rapport, företagspresentation, intervju inför jury och utställning. Alla momenten är lika mycket värda. Tävlingen fungerar också som kval till den regionala tävlingen Årets UF-företag i Dalarna ”Dalamästerskapen 2017” som avgörs den 30 mars i Falun.

Årets jurygrupp, som har utsett vinnarna, bestod av Viviann Tällberg-affärsrådgivare, Susanne Hedberg Eriksson-näringslivsutvecklare, Annelie Bälter-ekonom, Oskar Johansson och Christian Thors – de båda sistnämnda är före detta framgångsrika UF-företagare.

Linnéa Johansson och Linnéa Förste fick ta emot blommor och gratulationer från näringslivschef Maggie Grundén och de gratulerades också av sin lärare Jörgen Jernberg.

Sidan uppdaterad 2017-02-01 av