Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

Stina Nilson tackar för allt stöd 

Stina Nilssonlänk till annan webbplats från Malung har genomfört en framgångsrik säsong men måste nu tyvärr bryta touren. Beskedet innebär att hon slutar trea i sprintvärldscupen. Stina vill dock tacka alla sina fans i Malung-Sälens kommun för allt stöd under säsongen.

En hälsning till alla från Stina Nilsson:

"Hej på er! Vill skicka en liten hälsning från mitt hotellrum i Canmore. Jag är tyvärr inte frisk och kommer inte att starta under dagens klassiska sprint. Det känns såklart tråkigt men samtidigt så kan jag inte låta bli att bli stolt när jag tänker tillbaka på alla de fina prestationer som jag har lyckats göra i Världscupen i år Smiley smile Det ger stor motivation till framtiden! 

Jag skulle också vilja rikta ett STORT tack till alla er som har hejjat och hållit tummarna för mig i vinter! Det betyder mycket att känna stödet och ropen ifrån tvsofforna! Så återigen, TACK! Ha det så fint allihopa! // Stina"

Läs mer

Stina Nilsson bryter tourenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stina Nilsson fick Malung-Sälens idrottspris 2012

April 2015:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Den trefaldiga silvermedaljören från skid-VM i Falun, Stina Nilsson, firades stort på hemmaplan i Malung.

Foto: Anders Mojanis

Sidan uppdaterad 2016-03-09 av