Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Tipsa

Vi har passerat 10 000 likes

Vi vill tacka er alla som gillar oss på Facebook! Genom att uttrycka det stimulerar ni oss att fortsätta publicera nyheter om vad som händer i vår kommun! Tack för ert förtroende!

Topp-fem i landet

Vi har passerat 10 000 likes! När vi startade vår sida på Facebook för drygt ett år sedan trodde vi aldrig att så många skulle gilla oss. Vår glädje när vi passerade 1 000 var stor, och sedan bara fortsatte det uppåt. De andra kommunerna i Dalarna passerade vi för länge sedan och vi är nu en av de fem mest populära kommunsidorna i landet.

Två andra mått när det gäller sidor på Facebook är ”Medborgarkontakt” (mäts genom att jämföra antalet gillare med antalet invånare) och ”Engagemang” (speglar antal kommentarer, inlägg från andra, incheckningar eller om sidan nämns någon annanstans på Facebook). Även här ligger vi fem-i-topp bland landets kommuner.

Även kommunens hemsida, som fick ett nytt utseende och struktur för drygt ett år sedan, är uppskattad. Vår hemsida har sedan dess 115 000 unika besökare som kikat på över en miljon sidor. Ett fantastiskt resultat.

Detta visar att intresset för Malung-Sälens kommun är stort, vilket inte är svårt att förstå. Vi är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har Malung-Sälens kommun även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vårt riksidrottsgymnasium kan visa upp elever i världsklass. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen. Våra kommunanställda visar ett stort engagemang i vardagen vilket resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet. Detta är vi stolta över!

Men vi har plats för fler! Läs mer om vad vi kan erbjuda här

Vi vill tacka er alla som gillar oss! Genom att uttrycka det stimulerar ni oss att fortsätta publicera nyheter om vad som händer i vår kommun! Än en gång – tack för ert förtroende!

Du kan följa oss på Facebook härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2015-02-11 av