Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Sommarjobba hos oss

Vi söker sommarvikarier

Vi erbjuder omväxlande arbete i våra verksamheter i hela kommunen där du gör stor skillnad för dina medmänniskor. För dig som inte arbetat inom vård- och omsorg kan vi erbjuda kortutbildning.

Idrottshallar stängda

Polisbil

Idrottshallar fortsatt stängda

På grund av situationen med covid-19 hålls våra sportlokaler fortsatt stängda (gäller dock inte personer i yrkesmässig idrott eller barn och unga födda 2002 och senare.) Ev. kommer nya besked kring detta inom kort. Sporta gärna utomhus om du kan.

Frågor eller funderingar? Kontakta gärna vår kultur- och fritidschef Linda Örneblad 0280-183 01.

Kommunen som arbetsgivare

Närheten till bra fritidsaktiviteter är viktigt

Ulrika Löfgren är legitimerad arbetsterapeut och började arbeta i Lima förra året då hon ersatte en pensionsavgång. Efter ett halvår blev Ulrika tillsvidareanställd och sedan januari arbetar hon i Malung och utgår från Malungs vårdhem.

– Jag ser verkligen fördelarna i att arbeta i en mindre kommun, för här har jag alltid nära tillgång till min chef och det är ett viktigt stöd. Det är lyxigt att ha närhet till fjällen och stora skidanläggningar och för mig är det viktigt att ha nära till bra fritidsaktiviteter. Malung-Sälen har verkligen ett stort föreningsliv.

Här kan du läsa hur Ulrika m.fl. tycker det är att arbeta inom Malung-Sälens kommun.öppnas i nytt fönster

Nyhetsflöde i sociala medier

Turism

Malung-Sälens kommun är Nordens största vinterturism-kommun. Under högsäsong befinner sig cirka 100.000 besökare i Sälen varje vecka.

Här finns mer info:

Salenfjallen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Nasfjallet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster