• Kontakt

Gratis liftkort i Stöten för alla kommuninvånare

Hans Unander och Johan Thorn.

2021-11-08

Barn under 15 år i Malung-Sälens kommun får varje säsong gratis liftkort till Sälenfjällen. Stöten utökar nu det erbjudandet till att alla kommuninvånare får åka gratis på deras skidanläggning.

– Det är många kommuninvånare som inte varit här på många år och som inte sett hur mycket som hänt i det här området och hur det har utvecklats. Vi hoppas att det här erbjudandet kan få fler invånare i Malung-Sälen att besöka oss och bli våra ambassadörer, säger Stötens vd Johan Thorn.

– Det här en fin gest från Stötens sida, ett stort kliv framåt för kommunens samarbete med näringen och så klart ännu en anledning att bo i vår fina kommun, säger Hans Unander (S), kommunstyrelsens ordförande som också hoppas att det här även kan öppna upp för samarbeten med andra aktörer.

– Det förs ju ständigt dialog mellan kommunen och näringslivet bland annat kring vår gemensamma ambition att få fler att flytta till kommunen.

Stöten delar inte ut säsongskort, utan man får lösa ut gratis dagskort under hela säsongen, mot uppvisande av personbevis. Som en motprestation ombeds kommuninvånaren att fylla i ett enkelt frågeformulär och dela en bild från skiddagen på sitt sociala medier-konto. Detaljer kring just det planerar Stöten just nu.

Sidan uppdaterad 2021-11-08 av