Tel: 0280-181 00

Malung-Sälens kommun - Box 14 - 782 21 Malung - Besöksadress: Lisagatan 34

  • Kontakt

Kjell Jansson tackar för sig

Ny VD efter Kjell Jansson blir Daniel Segerholm från Stockholm.

På tisdagen var det avtackning för Kjell Jansson som varit VD och koncernchef på Malungs Elnät och Elverk mellan 1999-2019. Den 31 maj går han i pension.

På senare år har Kjell och de anställda jobbat med den expansion som sker i Sälenfjällen där företaget gått från 42 till 50 anställda under 2018.

- Det känns både vemodigt och skönt att sluta efter 46 år i branschen. Jag ser fram emot att umgås mer med barn och barnbarn och jag kommer att ha kvar en del styrelseuppdrag, säger Kjell Jansson.

Daniel Segerholm är ny VD på Malungs Elnät. Han kommer från Stockholm och har jobbat i elnätsbranschen sen 2006, bland annat som projektledare, nätplanerare och driftchef.

- Det här är både spännande och utmanande. Elnätsbranschen står inför stora förändringar i framtiden och att jobba med elnät är att jobba med en av de absolut viktigaste samhällsfunktionerna, säger Daniel Segerholm.

- Malung-Sälen är geografiskt spännande med sin natur och Sälenfjällen tycker jag om att vistas i. Trycket i regionen med ny flygplats, utökad turism och industri ger Malungs Elnät möjlighet att växa och vara en del av kommunens framgång och möjliggörare, menar Daniel.

Kjell Jansson, Hans Unander

Kjell blev avtackad av många, både nya och gamla kollegor och här av kommunalråd Hans Unander (S).

Sidan uppdaterad 2019-05-21 av