• Kontakt

Lena ny fritidsgårdschef

Jag ser fram emot att starta upp aktiviteter även i Sälen framöver.

2021-11-03

Välkommen Lena Palm Eriksson som är ny enhetschef för öppna ungdomsverksamheten i Malung-Sälens kommun efter Stefan Reuterwall.

– Jag vill jobba för att våra barn och ungdomar ska få en meningsfull, innehållsrik, aktiv och drogfri fritid. Det är viktigt att alla känner sig välkomna, sedda och trygga, säger Lena som också poängterar att de har nolltolerans mot våld, hot, droger och alkohol och tar genast tag i problemen om de skulle uppstå.

– Jag ska tillsammans med mina kollegor bygga vidare på den fina grund som är lagd och utveckla verksamheten både när det gäller innehåll och aktiviteter men också geografiskt. Jag ser fram emot att starta upp aktiviteter även i Sälen inom en snar framtid.

– Det är också viktigt att vi finns där ungdomarna finns, ser fram emot att skapa nya kontaktytor även utanför själva fritidsgården. Vi ska också bli bättre på att synas och finnas på de sociala medier där våra ungdomar är .

Lena menar också att hon är öppen för samarbete och samverkan med andra aktörer som finns runt våra barn och unga i Malung-Sälens kommun.

Sidan uppdaterad 2021-11-03 av